Волонтери сайту "Миротворець" видалили список журналістів, які співпрацювали з Росією

У список входили 293 журналіста з 59 країн, в тому числі з Бразилії, Австрії, Японії, Іраку і Азербайджану. Кілька журналістів представляли також Україну.

Емблема "Миротворця". Ілюстрація: Обозреватель.

На сайті "Миротворець" видалений список журналістів, які "співпрацювали з РФ". Така заява присутня на самому сайті, передають Патріоти України.

Також на сайті зазначено, що після обробки інформації буде опубліковано детальний звіт з результатами. Список журналістів присутній на сайті Міністерства закордонних справ РФ, де з ним можна детально ознайомитися. У список входили 293 журналіста з 59 країн, в тому числі з Бразилії, Австрії, Японії, Іраку і Азербайджану. Кілька журналістів представляли також Україну.

Нагадаємо, раніше навколо сайту "Миротворець" вибухнув скандал у зв'язку з тим, що на ньому були опубліковані списки з даними тисяч українських журналістів, яких сепаратисти акредитували для роботи на Донбасі. 13 травня сайт оголосив про закриття, проте вже 15 травня було заявлено, що робота "миротворця" буде відновлена. 24 травня сайт розмістив новий перелік журналістів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...