Вони першими з Майдану пішли на захист Батьківщини: На головній площі Києва відзначили другу річницю Національної гвардії України і пом'янули генерала-героя (фото, відео)

На головній площі столиці відзначали другу річницю відновлення Національної гвардії та батальйону імені Генерала Кульчицького.

Святкування другої річниці відновлення Нацгвардії. Фото:http://gazeta.ua/

Сьогодні на Майдані Незалежності, в Києві, нацгвардійці, запрошені гості та кияни відзначили другу річницю відновлення Нацгвардії та батальйону імені Генерала Кульчицького. Про це пише Gаzeta.ua, зазначають Патріоти України.

Учасники мітингу згадали події дворічної давнини, як прямо з майдану люди вступали до лав НГУ, про проблеми та успіхи які формування пережило за цей період. Вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання.

"Це не лише свято створення батальйону, це свято Майдану, тому що вихідці з революції створили цей батальйон, зараз багато з них залишаються в лавах НГУ" - розповідає Володимир Баланович, старший солдат батальйону імені генерала Кульчицького, НГУ.

Керівництво батальйону також нагородило волонтерів, котрі допомагають виконувати бійцям свій військовий обов'язок.

Нацгвардійці поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні та урочистою ходою пройшли урядовим кварталом до Центру культури та мистецтв МВС України, де продовжились урочистості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...