Вони ще і "шойгуси": Росіяни "без розуму" від свого міністра оборони - рейтинг вище, ніж путінський

Схвалення діяльності міністра оборони РФ Сергія Шойгу і довіра до нього вкрай високі - 84% і 88% відповідно.

Сергій Шойгу. Фото: sharij.net.

Рівень довіри росіян до міністра оборони Сергія Шойгу сягає 88%, а оцінки боєздатності армії максимальні за 15 років. Про це повідомив у четвер журналістам голова правління Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД) Костянтин Абрамов, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Ці дані були отримані в ході дослідження, проведеного восени 2015 року, пояснив він. "Схвалення діяльності міністра оборони РФ Сергія Шойгу і довіра до нього вкрай високі - 84% і 88% відповідно", - зазначив Абрамов.

Рівень довіри росіян до армії, за даними опитування, досягає 82%, уточнив Абрамов. За його словами, оцінки боєздатності російської армії сьогодні близькі до абсолютних: 89% росіян - максимум за 15 років - вважають, що армыя РФ може захистити Росію в разі виникнення реальної загрози з боку інших країн. При цьому, 69% вважають, що зовнішня загроза з боку інших країн очевидна, актуальна, і вона посилюється.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...