"Вони сплять і бачать північну частину Росії своєю": Китай анексує частину РФ, як росіяни - Крим

У відповідний момент китайці не завдаватимуть ядерного удару або будь-якого іншого, а просто захоплять цю територію спокійно, як Путін захопив Крим, за допомогою "зелених чоловічків".

Китайці у Сибіру. Фото: droplak.ru.

Китай мріє про те, щоб північна частина Росії належала йому. Для досягнення цієї мети Китай не здійснюватиме жодних військових дій - він просто "захопить" цю територію, як свого часу "Путін захопив Крим". Таку думку в коментарі Обозревателю висловив генерал-лейтенант запасу Дмитро Уманець, передають Патріоти України.

Генерал припустив, що Китай може бажати збільшення своїх територій за рахунок Росії з кількох причин. Одна з них полягає в тому, що "Китай все одно розростається, населення збільшується". "Вони сплять і бачать північну частину Росії своєю, не дарма вони вкладають інвестиції, не дарма вони туди посилають своїх людей, щоб вони там освоїлися і запрошували інших", - зауважив Уманець.

Як переконаний генерал, Китай буде і надалі вести "акуратну політику" щодо Росії й одночасно уважно стежити за процесами, що відбуваються в РФ. У відповідний момент "вони не завдаватимуть ядерного удару або будь-якого іншого, а просто захоплять цю територію спокійно, як Путін захопив Крим, за допомогою "зелених чоловічків", - припустив він. Нагадаємо, видання The National Interest опублікувало дослідження про те, що США, Франція, Китай, Індія і Росія в 2030 році матимуть найпотужніші армії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...