Вони з чоловіком взагалі "молодці": Нові факти про автоблондинку, котра влаштувала патрульним дебош

Під час будівництва свого особняка сім'я Цибуліних захопила частину провулка і дороги.

Світлана Цибуліна. Фото: соцмережі.

Стала відома нова інформація про скандальну блондинку Світлану Цибуліну, яка раніше вступила в конфлікт з київської поліцією. Журналісти програми "Наші гроші" провели розслідування, дізнавшись, що жінка є колишньою дружиною прокурора Генпрокуратури Ігоря Цибуліна, передають Патріоти України.

Відзначається, що в 2015 році Цибулін був звільнений з прокуратури в зв'язку з виходом на пенсію. Разом з ним Світлана Цибуліна прописана за адресою: вул. Микольсько-Слобідська, 6-А. Стало відомо, що за цією адресою прописана і 77-річна мати порушниці Валентина Кривуля. Більш того, саме на матір Цибуліної записана нерухомість на Печерську в так званому Царському селі.

Під час його будівництва сім'я Цибуліних захопила частину провулка і дороги. Місцеві жителі зібрали 53 підписи про самозахоплення і направили звернення в прокуратуру. Відповіді не отримали. Представників архітектурної служби Києва на ділянку не пропускають.

Будинок розташований на вул. Редутній, 53. Поруч - будинок, записаний на бізнес-партнера сім'ї, лідера партії "5.10" Геннадія Балашова. Разом з політиком Світлана є співзасновником компанії "Мрія".

Журналісти звернули увагу, що через кілька днів після інциденту з паркуванням Світлана зареєструвалася в Facebook і написала: "Україна хвора ...". На фото з Монако, яке виклала Цибуліна, вона стоїть біля чорного Bentley з номерними знаками "АА7577ОВ". Автомобіль записаний на її сина - Дмитра Цибуліна. У 2013 році прокурор в декларації про доходи вказав, що його син Дмитро заробив 48 тис. грн. З майна - тільки автомобіль BMW 1997 р.в.

Однак уже в 2015 році Дмитро Цибулін став володарем не тільки Bentley, але і двох ресторанів в центрі Києва на вулиці Шовковичній 13/2 та 10. В той же час прописаний власник елітної нерухомості в гуртожитку на вул. Каунаській 12/1. На адресу одного з ресторанів зареєстрована і компанія "Предслава", співзасновником якої є Світлана Цибуліна. До 2003 року співзасновниками "Предслави" були екс-віце-прем'єр-міністр України в уряді Арсенія Яценюка Валерій Вощевський і сільська інноваційна холдингова компанія "Сінком-Холдинг". Співзасновником останньої є той самий Вощевський.

У 2001 році "Сінком-Холдинг" разом з "Селянською спілкою", співзасновником якого є нардеп 7-го скликання Григорій Калетник, планували забудувати сусідню з рестораном Цибуліної ділянку на Шовковичній 13-15 / 1. За умовами інвестиційного договору, після завершення будівництва будівля належала б на правах власності по 50% кожній компанії. Тоді між компаніями виник конфлікт, який фігуранти перенесли в судовий спір. Поки компанії судилися, Київрада передала нерухомість в оренду на 49 років іншій компанії "Інвестиційні проекти", кінцевий бенефіціар якої - офшор "Лайтгрей Лімітед".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...