"Вот какой рассеянный, президент Рассеи, нах": Михайло Єфремов жорстко висміяв Путіна з новим віршем Орлуші (відео)

Вірш присвячено ультиматуму, який президент РФ Володимир Путін поставив Заходу. Називається творіння "Ульти-шах і Ульти-мат".

Скрін відео

На концерті "Господин хороший" у Москві російський артист Михайло Єфремов прочитав новий вірш поета Андрія Орлова (Орлуша), який жорстко висміює президента РФ Володимира Путіна. Відео з виступом Єфремова опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Вірш присвячено ультиматуму, який президент РФ Володимир Путін поставив Заходу. Називається творіння "Ульти-шах і Ульти-мат". Вірш є пародією на відомий дитячий твір Самуїла Маршака про розсіяного з вулиці Басейної.

У фіналі цього дотепного вірша розсіяний президент Росії потрапляє в Гаагу. Єфремов читав ці вірші на сцені, будучи одягненим в білу гамівну сорочку і з наполеонівським головним убором.

Концерт під назвою "Господин Хороший" пройшов в московському Crocus City Hall 20 жовтня. Вірші, прочитані там Єфремовим, також опубліковані на сторінці поета Андрія Орлова в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...