"Вот вам и ответ на вопрос, что будет происходить в освобожденных районах Донбасса. Ребята - вы молодцы!": У мережі розповіли про автопробіг у прифронтовому місті

У місті, яке знаходиться у 12 км від фронту, патріоти влаштувала для себе маленьке свято.

Автопробіг патріотів на Донеччині. Фото: соцмережі.

Один із засновників сервісу "Польова пошта" (з його допомогою можна легально відправити посилку бійцям на передову), волонтер Олександр Сурков захоплений тим, що сталося в маленькому прифронтовому містечку Донеччини - Гірнику. Новину передають Патріоти України.

"Про парад напишут и без меня, есть кому. А я - про патриотический автопробег. В маленьком Горняке. Городе-вокруг-шахты, расположенном в 12 км от линии фронта. Пробег организовали местные волонтеры безо всяких "приказов сверху". Вот вам и ответ на вопрос, что будет происходить в освобожденных районах Донбасса. Ребята - вы молодцы. То, что вы сделали - десяти парадов стоит ...", - впевнений Сурков.

А ось як написала про автопробіг Інна Долгушина: "Как бы пафосно это не звучало, но, МЫ СДЕЛАЛИ ЭТО! Мой любимый город сегодня мелкими ручейками слился в огромную Сине-Желтую реку! Автопробег из 19 (ребята, де-вят-над-цати!) машин громогласными клаксонами и самыми красивыми флагами в мире взбудоражил окружающую, блин, среду! Мои любимые патриоты, я знала, что вы поддержите эту авантюру! Мои замечательные друзья и коллеги, бесконечно благодарю вас!

...Я сегодня имела честь познакомиться с потрясающими людьми, о существовании которых до сегодня не подозревала. Сначала они звонили, уточняли, а потом просто взяли и приехали. Вы есть! Вы есть!
Простите меня, я не думала, что вас так много! Когда я посмотрела в зеркало заднего вида и увидела этот небесно-солнечный поток, пардон, я офигела! Бесконечно благодарю вас! И также бесконечно (ааа, слово-паразит) благодарю Польова Пошта та CIMIC групи "Курахове" ОТУ Маріуполь, Покровську поліцію, всіх вас, неймовірні, надзвичайні, неперевершені, найкращі люди Маленького Міста Великих Людей!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...