Воздух, море, чого ще вам треба? Окупанти рекомендують кримчанам не вмикати світло

У "Крименерго" стверджують, що обсяги споживання електроенергії на півострові "сягнули межі й перевищують сумарний обсяг кримської генерації і перетоків через енергоміст "Тамань-Крим".
Кримчанам порадили не вмикати світло. Ілюстрація: 24 канал.

У підконтрольній російській окупаційній адміністрації компанії "Крименерго" закликають кримчан економити електроенергію в вечірній час - години найбільших навантажень. Про це 10 серпня повідомляє прес-служба підприємства, передають Патріоти України.

"ГУП РК "Крименерго" закликає жителів і гостей півострова раціонально використовувати електричну енергію і, якщо можливо, скоротити енергоспоживання в години вечірнього максимуму з 19:00 до 23:00!" - йдеться у повідомленні.

У "Крименерго" стверджують, що обсяги споживання електроенергії на півострові "сягнули межі й перевищують сумарний обсяг кримської генерації і перетоків через енергоміст "Тамань-Крим". Перед цим Крим на кілька годин залишився без світла 28 липня. Тоді це офіційно пояснили "аномально високими температурами повітря в Краснодарському краї", звідки електроенергія нібито подається енергомостом на півострів. Окрім того, з 284 дизель-генераторів на території окупованого росіянами українського півострова нині працює тільки 75. Разом з тим фахівці пояснюють перебої з електроенергією браком власних енергогенеруючих потужностей у Криму, який до анексії живився з материкової України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...