ВПС США знищили у Сирії два елітні підрозділи Путіна

Передові позиції асадівців і російських військових обстрілювали не тільки авіацією, але тактичними високоточними ракетами.
Гіркін розповів про вражаючі втрати росіян у Сирії. Фото: соцмережі.

Найманець, міжнародний злочинець і проросійський бойовик Ігор Гіркін заявив, що в Сирії авіацією і артилерією США знищено не сирійців, а два підрозділи елітних найманців з Росії, передають Патріоти України.

За його словами, в даний момент ця інформація приховується від росіян. Також він стверджує, що за останній час серед росіян в Сирії значно зросли втрати. Передові позиції асадівців і російських військових обстрілювали не тільки авіацією, але тактичними високоточними ракетами з касетною головною частиною. Всі угруповання противника було знищено.

Близько 500 представників провладних військових формувань здійснили атаку на штаб-квартиру SDF, яких підтримує США. Сирійські проурядові сили маневрували, в основному, за допомогою бойових танків російського виробництва Т-54 і Т-72 за підтримки мінометного вогню. «Це схоже на скоординовану атаку на сирійські демократичні сили приблизно в 8 кілометрах від лінії розмежування річки Євфрат в Хушамі», - повідомив CNN військовий представник США полковник армії Томас Вейл.
Він уточнив, що нападники одночасно використовували 20-30 танкових патрулів, які атакували з різних сторін. На такий «неспровокований акт агресії» коаліція під керівництвом США застосувала комбіновану відповідь з артилерійського удару і атаки з повітря, щоб уникнути втрат зі свого боку. «Удари проводилися на пілотованих та безпілотних літальних апаратах, а також - високомобільною ракетною системою HIMARS», - повідомили CNN двоє американських військових.
Сирійське інформаційне агентство SANA повідомляє, що атака на сили Асада завдала «величезної шкоди». Коаліцією заявляється про приблизно 100 убитих проурядових військових. Американський чиновник сказав CNN, що в результаті нападу американці не постраждали.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...