​Врятував важкий кульок: Парасюк розповів про подробиці замаху на нього і хто за цим стоїть (відео)

Нардеп запевняє, що лише дивом не постраждав особисто, могли бути ще жертви. Зразу після вибуху ще й керував переляканими сусідами, які не знали, що робити.

Володимир Парасюк

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк ефірі телеканалу «112 Україна» розповів подробиці підриву його автомобіля, зазначають Патріоти України.

«Відбувалося все дуже просто на перший погляд. Я повертався додому з тренування, я займаюся футболом, заїхав в магазин купити продуктів, під'їхав під будинок, ось там на тому місці, де вибухнула граната, я подумав припаркуватися, але все одно ж у мене важкий кульок і треба ближче до під'їзду. Під'їхав, поставив біля під'їзду, і тільки вийшов з автомобіля, відійшов подивитися чи зможе хтось біля мене припаркуватися, і тут вибухнула граната. Після цього відразу люди в паніку впали, я їх усіх в під'їзд попросив зайти, лягти на підлогу, подзвонив начальнику національної поліції Зозулі, кажу, тут така ситуація, і далі вже бачили, що відбувалося за сценарієм, як приїхали багато журналістів, експертів, правоохоронців і народних депутатів», - сказав пан Парасюк.

Нардеп додав: «Там якщо 20 сантиметрів убік, там не те щоб моєму житті щось загрожувало, там би людина, яка гуляла з собакою, просто б постраждала».

Крім того, мажоритарник висловив підозри, хто стоїть за злочином. «Ця ситуація не така проста, як здається. Вони думали, що я прибіжу і скажу: Ви мене залякали, мені все набридло, ви ще й кидаєте гранати, все, я на вашому боці. Ніколи цього не буде. Навіть якщо це мені буде коштувати життя », - підкреслив Парасюк.

«Думаю, що одним з ключових моментів стала постанова про розрив дипвідносин з РФ. Тому що воно поставило в незручну ситуацію президента і він був змушений її пояснювати. Такі незручні ситуації це мабуть найгірше, що може бути », - додав народний депутат.

Нагадаємо, 30 березня, близько 22:00 в машину Парасюка кинули, імовірно, гранату. Пригода сталася на бульварі Лесі Українки, пошкоджено три автомобілі. Ніхто з людей не постраждав.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...