Все не так: Російський ГРУшник заявляє, що не бачив зброю, "вилучену з рук"

Спецпризначенець відмовляється від своїх попередніх показів.

ГРУшник Євген Єрофєєв. Фото:politeka.net

Російський спецназівець Євген Єрофєєв заявляє, що вилучена у нього бойова зброя йому не належить, і він її вперше бачить. Про це він сказав на засіданні Голосіївського райсуду Києва в ході дослідження матеріальних доказів, наданих стороною обвинувачення, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За словами Єрофєєва, гвинтівка "Гвинторіз" (безшумна снайперська гвинтівка для підрозділів спецпризначення), вилучена у нього безпосередньо після бойового зіткнення з українськими військовослужбовцями, йому не належить. Прокурори надали для огляду сторонами судового процесу гвинтівку "Гвинторіз", а також кулі і гільзи від неї.

При цьому Єрофєєв заявив, що цю гвинтівку вперше бачить. А прокурор заявив, що зброя була вилучена в ході бойового зіткнення "буквально з рук".

Крім того, 18 травня після затримання російських ГРУшників командир 92-ої бригади, яка затримувала російських військових, продемонстрував Гвинторіз, який був вилучений у них і який перебуває на озброєнні лише російського спецназу.

Командир 92-ої бригади демонструє російську зброю 18 травня 2015 року

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...