Все по закону: У центрі зайнятості пояснили, чому анулювали Шустеру дозвіл на роботу в Україні

Підстави, на яких анульовано дозвіл на роботу телеведучому, - це встановлення недостовірності відомостей, наданих суспільству в документах, зазначили у службі зайнятості.

Ілюстрація:dossier-ua.com

Телеведучому Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україну через надання недостовірних даних, повідомив представник Київського міського центру зайнятості. Про це передає телеканал 112 Україна, інформують Патріоти України.

"Підстави, на яких анульовано дозвіл на роботу, - це встановлення недостовірності відомостей, наданих суспільству в документах. Ми отримали відповідну інформацію від державної служби зайнятості, і на підставі офіційних документів дозвіл було анульовано...

Нам на продовження дії дозволу на третьому місяці 2016 року подавалися документи на продовження дії дозволу, зокрема було подано довідку про відсутність судимості, довідку від МВС, поки отримавши інформацію від Державної служби зайнятості про те, що є відкрите кримінальне провадження ще 10 місяця 2015 року", - розповів представник центру зайнятості.

Сам Шустер зазначив, що зазначену довідку видає МВС. Представник центру зайнятості зачитав текст наказу, яким Шустеру анулюється дозвіл на роботу в Україну.

"На момент оформлення дозволу покарання за скоєння злочину або здійснення стосовно нього кримінального провадження - дозвіл може бути анульовано. На запит ДЦЗ центрального апарату і ДФС України, про наявність кримінального провадження стосовно громадянина Канади Савіка Шустера листом № ... було з'ясовано, наявність факту розслідування кримінального провадження щодо даного іноземця, внесено до ЄРДР 5.10.2015 року", - йдеться в тексті документа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...