Вся скрепна краса: Пореченков, Маршал і Циганова привітають кримчан з третьою річницею окупації

Для жителів окупованого півострова співатимуть артисти, які підтримали агресію проти України.

Віка Циганова співатиме для кримчан про російську горілку? Фото: Uznayvse.ru.

Окупанти планують із помпою відсвяткувати річницю анексії Криму. На так зване свято запрошені артисти-порушники законів України, яким заборонений в’їзд до нашої країни. Про це повідомляють «Новости Севастополя», передають Патріоти України.

До окупованого півострова на святковий концерт приїдуть актор Михайло Пореченков, музиканти Олександр Маршал та Віка Циганова, а також Російський державний академічний камерний «Вівальді-оркестр». В кінці серпня 2015 року СБУ заборонила в'їзд на територію країни 16 російським журналістам і діячам культури, в тому числі актору Михайлу Пореченкову, як особі, яка загрожує національній безпеці України.

В'їзд на територію України заборонено публіцистам Володимиру Кучеренку, Єгору Холмогорову і Михайлу Хазіну. Крім того, в список персон нон-грата в Україні потрапили такі представники російського шоу-бізнесу: Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія, Йосип Пригожин, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, Григорій Лепс, Жерар Депардьє, Стас П'єха та Микита Михалков.

Пізніше СБУ заборонила в'їзд в Україну 140 російськім діячам культури. Зазначимо, що співачка Віка Циганова, затята прихильниця проекту Кремля «Новоросія», з перших днів окупації включила самопроголошену «ДНР» в свій гастрольний графік, має безліч «медалей», які їй презентували окупанти.

Російський музикант і автор пісень Олександр Маршал, який заспівав і записав на відео пропагандистську пісню «Я - росіянин. Я той самий «колорад» зазначав у інтерв’ю російським ЗМІ, що краще не загравати з Росією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...