"Всюду в мире наблюдается развитие, а нам власти обещают 20 лет застоя", - російський соціолог

Ігор Чубайс наголосив, що Китай розвивається ще більш високими темпами і навіть в країнах Африки та Індії можна помітити зміцнення економіки.

Ігор Чубайс. Фото: RFI.

Російська влада вже фактично визнала, що в 2017 році країну чекає економічний крах, проте не пропонує реформ, які дозволяють його уникнути. Про це заявив російський філософ і соціолог, доктор філософських наук Ігор Чубайс в інтерв'ю Sotnik-TV, передають Патріоти України.

"Никаких реформ, никакой обратной связи с обществом, никакой реакции на то, что происходит в стране, они прокакивают собственное государство! Это просто ужасно. При том, что кругом идет продвижение. Между прочим, не только Европа успешно развивается, но и страны Африки подымаются, и в Индии очень серьезный рост экономики", – зазначив він.

Соціолог наголосив, що Китай розвивається ще більш високими темпами. "Китай, видимо, скоро распрощается со своей этой пресловутой Компартией. У меня друзья – китайские диссиденты, которые об этом рассказывают, что на самом деле происходит в Китае. Си Цзиньпин (глава КНР.Ред.) – он очень радикальный сторонник, он борется с коррупцией и вполне возможно, что и с Компартией он попрощается. Сейчас уже в китайской прессе обсуждается вопрос о том, что Компартия – это иностранный агент, она создавалась не в Китае", – розповів він.

Соціолог звернув увагу на те, що поки світ розвивається, російська влада розповідає про те, що країну чекають важкі роки. "Всюду в мире наблюдается развитие, а нам обещают 20 лет застоя. Не дождетесь, ребята, не будет такого. Это недопустимо!" – підкреслив він. При цьому Чубайс нагадав, що Росія є найбагатшою країною і має потужний потенціал.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...