"ВСУ убивают "правосеков": В ефірі росТБ Прілєпін видав нову кремлівську байку про події на Донбасі (відео)

За словами пособника Захарченка, ЗСУ відчувають колосальну неприязнь до бійців добровольчих формувань.

Захар Прілєпін. Фото:скрін відео

Одіозний російський письменник і бойовик терористичної організації "ДНР" Захар Прілєпін видав черговий перл про війну на Донбасі. В ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1" він розповів, що солдати ЗСУ вбивають бійців "Правого сектора", передають Патріоти України.

За його словами, ЗСУ відчувають колосальну неприязнь до бійців добровольчих формувань.

"Під час недавніх подій вони скористалися ситуацією і захопили два села під Луганськом - Травневе і Гладосове. Там почали наші снайпери працювати, і вони з подивом виявили, що з того боку ЗСУ вбиває своїх же "правосеків", 14 чи 16 людей вбили в цих селах. Тому що вони їх дратують, вони без кінця провокують ситуацію", - сказав терорист.

Він упевнений, що "правосєки віджимають зброю" і обстрілюють окуповані території, а "відповідати за все це доводиться ЗСУ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...