Всупереч бурхливим фантазіям росіян: Окупований Крим не мінятимуть на Вєрку Сердючку

Ще у четвер російське онлайн-видання «Федеральное агентство новостей» повідомило, що у Києві начебто терміново перезнімають кліп до «Євробачення-2017».

Вєрки Сердючки у кліпі про Євробачення не буде? Ілюстрація: serduchka-v.ru.

Російські ЗМІ та сайти повідомили, начебто у Києві терміново перезнімають презентаційний ролик «Євробачення», і кадри Криму тепер замінить Вєрка Сердючка та українські дівчата у міні-спідницях. «Повною нісенітницею» назвав таку інформацію директор Вєрки Сердючки. І розповів, які саме зйомки відбулися днями на Хрещатику, передають Патріоти України із посиланням на Радіо Свобода.

У четвер російське онлайн-видання «Федеральное агентство новостей» повідомило, що у Києві начебто терміново перезнімають кліп до «Євробачення-2017».

До такої новини підкріпили і відео: на Хрещатику дівчата у костюмах грають на барабанах, Вєрка Сердючка їздить у кабріолеті, поруч дівчата танцюють у вишиванках.

У самій новині видання «РИА-Фан» пише: «Учасники зйомок розповіли, що новий кліп буде транслюватися замість старого, в якому використовували краєвиди «російського» Криму. А до початку конкурсу буде знято всього декілька кліпів, де будуть оспівувати «красу українських жінок», «високу культуру України», і навіть «національні пріоритети країни».

Днями на Хрещатику справді відбулися зйомки ролику про те, як Вєрка Сердючка готується до «Євробачення». Однак, про Крим, або заміну старого ролика (де є кадри із окупованого Росією Криму) зовсім не йдеться. Про це у коментарі для Радіо Свобода сказав директор Вєрки Сердючки Андрій Уренєв. Він спростував повідомлення «РИА-Фан», назвавши його «повною нісенітницею».

«Це абсолютна нісенітниця, я не розумію, навіщо потрібно цю історію ось так розкручувати, і кому це потрібно. Тому що абсолютно ніякого стосунку не має цей наш ролик, який знімає Сердючка, ні до якого іншого ролику. Це просто буде ролик, який будуть показувати в прямому ефірі, це буде прем’єра міні-фільму шестихвилинного, як Вєрка Сердючка готувалася до «Євробачення», і як вона готує Київ. Він планувався давно, але ми просто чекали, коли каштани розквітнуть, щоб була гарна картинка, його знімали, коли була найкраща для цього погода, тому ми так зволікали з ним», – заявив Андрій Уренєв.

Новину із посиланням на «РИА-Фан» дуже активно поширили російські медіа та онлайн-видання: російський канал «РЕН-ТВ», Kremlin Press, «Комсомольская правда», «Аргументы недели», «Дни.ру», Lenta.ru, «Царьград» та інші.

Новину передрукували і деякі українські сайти: Reply.ua та «Останні новини Сум». Четвертого травня на своїй сторінці в Instagtram про зйомку ролика на Хрещатику також повідомив продюсер Вєрки Сердючки Юрій Нікітін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...