Втомилися чекати зароблене: Через багаторічну невиплату зарплати у Миколаєві суднобудівельники перекрили міст (фото, відео)

Борги по зарплатах на суднобудівельному заводі перевалили за 60 млн грн. Кошти не виплачуються вже протягом 3-х років.​

Протест у Миколаєві. Фото:news.pn

Працівники державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" на знак протесту проти невиплати заробітних плат перекрили рух біля Варварівського моста. Через це рух автотранспорту через міст у першій половині дня був неможливим, чимало машин не могло виїхати з Миколаєва на Одесу. Про це повідомляє місцеве видання Преступности.НЕТ, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на їх вимогу, щоб до них прибув на перемовини голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, на місці події перебували тільки представники міської влади - від облдержадміністрації ніхто так й не приїхав.

Голова профспілки працівників "Миколаївського суднобудівного заводу" Микола Головченко повідомив, що в понеділок співробітники знову зберуться і будуть приймати рішення про подальші дії, в тому числі, може повториться ситуація, що колектив заводу знову блокуватиме міст.

Деякі учасники протесту погрожували, що в наступний раз вони можуть блокувати й два миколаївські мости одночасно.

Як стало відомо, борги по зарплатах на заводі перевалили за 60 млн грн. Кошти не виплачуються вже протягом 3-х років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...