Втомився висиджувати "закон Савченко": Одіозний поплічник Януковича подав клопотання в суд про зміну запобіжного заходу

У клопотанні до суду, Олександр Єфремов наголошує, що з моменту його затримання з ним не було проведено жодної слідчої дії.

Олександр Єфремов. Фото: hromadskeradio.org.

Екс-регіонал Олександр Єфремов подав клопотання до Печерського районного суду міста Києва. У документі він просить змінити йому міру запобіжного заходу, оскільки протягом місяця з ним не було проведено жодних слідчих дій. Про це повідомив його захисник Євген Солодко. Новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

У клопотанні до суду, Олександр Єфремов наголошує, що з моменту його затримання з ним не було проведено жодної слідчої дії. Тому, він не бачить підстав у подальшому утриманні під вартою.

«З моменту затримання Олександра Єфремова вже минуло більше місяця, але за цей час безпосередньо з Олександром Єфремовим не було проведено жодної слідчої дії. З цього факту захист робить висновок про те, що справжньою підставою для утримання Єфремова О.С. під вартою є якась інша, ніж передбачена ст. 177 КПК України», – йдеться в документі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...