Втратите все та залишитесь негідниками: Астролог дав невтішний для росіян прогноз по Донбасу та Криму

Усі захоплені за часів Путіна території росіянам доведеться повернути їхнім законним власникам.

Влад Росс. Фото: соцмережі.

Одеський астролог Влад Росс заявив про те, що після відходу президента Росії Володимира Путіна на спокій всі захоплені Росією території повернуться законним власникам. Про це астролог розповів в ефірі Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"ДНР и ЛНР сохранятся, пока жив Путин, в таком виде, как Приднестровье, как Абхазия и Южная Осетия, как Северный Кипр. Что-то есть, но его при этом нет. Уйдет из власти Путин, и полностью эти земли вернутся: полное вхождение экономическое в состав Украины", — підкреслив Росс.

На думку астролога, всі нинішні лідери бойовиків будуть змушені тікати в Росію. "Естественно, с ними никто не будет договариваться, и, таким образом, они не могут участвовать в жизни нашей страны", — резюмував астролог.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...