Вуха Кремля можна побачити здалеку: Блогер поділився цікавими подробицями біографії нового "товариша по партії" Савченко (фото)

Отаман "Українського козацького війська" Назар Мухачов був помічений в зв'язку з кумом Путіна.​

Савченко знову себе скомпрометувала. Фото: РБК.

Анонсована народним депутатом Надією Савченко громадська платформа РУНА є спільним проектом Кремля і кума президента Росії Віктора Медведчука. Таку думку висловив відомий український блогер Мирослав Олешко. У своєму блозі він навів ряд аргументів, які доводять чергову спробу Росії підірвати Україну зсередини. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями та деякими доказами.

Як відомо, Савченко пообіцяла представити новий рух 26 грудня. На прес-конференції також заплановано виступ "сотника Самоборони Майдану", отамана "Українського козацького війська" Назара Мухачова, який, за словами блогера, був помічений в зв'язку з кумом Путіна.

"С одной стороны, этот человек в военной форме и должен вызывать уважение. С другой - этот человек явно не был в АТО, и форма для него лишь украшение. Свою связь с Медведчуком Назар спалил сам", - написав Олешко.

В якості підтвердження він виклав скріншоти листування з Мухачовим, де останній видаляв "незручні" коментарі, а також кілька компрометуючих його фото.

Крім того, з'ясувалося, що останній був одним з учасників "Майдану 3.0", який був організований кремлівськими силами в 2015 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...