"Ви - майбутнє нашої держави": У Слов'янську та Краматорську розпочала роботу нова патрульна поліція (фото)

​Церемонія прийняття присяги, на яку особисто прибув президент Петро Порошенко, відбулася за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе.

Патрульна поліція розпочала свою роботу у Слов'янську та Краматорську. Фото:Twitter14 травня в Краматорську та Слов'янську Донецької області прийняла присягу патрульна поліція. Про це повідомляється в Twitter президента України Петра Порошенка, який прибув на церемонію, інформують Патріоти України.

"Мені надзвичайно приємно бути поруч з новими працівниками патрульної поліції в цю мить. Відкриття патрульної поліції на Донбасі має принципове державне значення. Ніщо не зупинить нас, коли ми захищаємо мир і спокій на Донбасі. І нова патрульна поліція Слов'янська і Краматорська є запорукою цього" , - сказав президент.

Порошенко зазначив, що 14 нових патрульних Донбасу - учасники бойових дій, які ризикуючи життям захищали нашу країну від російської агресії.

Церемонія прийняття присяги відбулася за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатіі Деканоїдзе.


тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...