"Ви не маєте морального права вимагати зниження тарифів": Тука - тим, хто продав "голоси" за гречку

Георгій Тука переконаний, що вибори у семи округах, які відбудуться 17 липня, будуть ще бруднішими і небезпечнішими, ніж зазвичай.

Георгій Тука. Фото: apostrophe.com.ua.

Після того, як українці продають свої голоси на виборах, вони не мають морального права що-небудь вимагати у депутатів, обраних таким чином. Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" сказав заступник міністра України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передають Патріоти України.

Він переконаний, що вибори у семи округах, які відбудуться 17 липня, будуть ще бруднішими і небезпечнішими, ніж зазвичай. "Головне, що я хочу сказати нашим з вами громадянам. Шановні мої друзі-українці, якщо у вас вистачає духу, совісті, продавати свій голос чи-то за гречку, чи за 500 гривень, та хоч за 5 тисяч гривень, ви продаєте своє майбутнє, ви продаєте майбутнє своїх дітей, своїх онуків і моїх дітей", — заявив Тука.

"Тому у вас немає морального права після таких вчинків щось вимагати від таких депутатів, а врешті-решт від виконавчої влади, яку обирають ваші депутати. Ви не маєте потім морального права вимагати зниження тарифів. Ну для кого вони туди йдуть, якщо таким чином вони туди потрапляють?" — наголосив заступник міністра.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...