"Ви там зовсім йо*у дали? Може, Путіна на утрєннік запросим?": Мережу обурив анонс прем'єри російського кінофільму (відео)

В Україні напередодні Нового року збираються крутити російський фільм про чергового російського Іванушку.

Скрін відео

В українських кінотеатрах збираються показувати російський фантастичний фільм "Останній герой". Про це повідомили в групі "Бойкот російського кіно" в Facebook, передають Патріоти України.

"В Україні збираються крутити російський фільм про чергового російського Іванушку. З опису фільму: "Іван, звичайний хлопець, за волею випадку переноситься з сучасної Москви в фантастичну країну Білогір'я. У цьому паралельному світі живуть герої російських казок ... " - сказано в повідомленні.

Фільм під назвою "Останній герой" знятий Росією, режисером виступив Дмитро Дьяченко. Студія: Walt Disney Pictures, Yellow, Black & White. В описі зазначено, що він знятий в жанрі комедійного фентезі. У ролях: Віктор Хоріняк, Міла Сивацька, Катерина Вілкова, Олена Яковлєва та інші.

Прем'єра кінострічки в Україні повинна відбутися 28 грудня 2017 року.

Прокат фільму обурив користувачів мережі.

"Я від політики, звичайно, тримаюся осторонь. Але те, що відбувається зараз між Україною і Росією - це не політика, а ВІЙНА! Третій рік війни, а у нас будуть катати це лайно? Що далі? Може "Крим" прокатаєм? Може, Путіна на утрєннік запросим?" - пише користувач Facebook Tyler Anderson.

"Бідна нація не та, що має бідну землю, на якій почалася її історія, а та, яка має бідну національну свідомість .А ще в Україні відсутня національна еліта, як в культурі, так і у всіх галузях" - пишуть користувачі у коментарях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...