Вибух на макаронній фабриці у Сумах: Поранених доправили до лікарні (фото)

Причиною нещастя міг стати паровий котел, який встановлювали і готували до пуску.
На місці вибуху у Сумах. Фото: 0542.ua.

На підприємстві в Сумах, яке займається виготовленням макаронної продукції, стався вибух, в результаті якого постраждали не менше трьох осіб, передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Відповідно до попередніх даних, в лікарню було доставлено три людини. Свідки події стверджують, що серед постраждалих і керівник підприємства. Зараз стан двох людей медики оцінюють, як складний. Ще одного постраждалого доставили до медичного закладу з зламаною ногою.

Коли стався вибух, всі, хто від нього постраждав, перебували в приміщенні харчової фабрики. Швидше за все, причиною нещастя міг стати паровий котел, який встановлювали і готували до пуску. На даний момент правоохоронці намагаються з'ясувати всі подробиці події. Місцевий сайт опублікував фотографії, на яких не можна не помітити істотні пошкодження. Частково будівля перетворилася на руїни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...