Вибух на полігоні на Рівненщині: Стали відомі подробиці інциденту

Попередньо встановлено що в час проведення занять з тактичної підготовки військовослужбовець, призваний на збори, порушив заходи безпеки.

На Рівненському полігоні. Фото: army.unian.ua.

Поранених унаслідок вибуху гранатомету РПГ-18 на Рівненському полігоні резервістів госпіталізували до лікарень кількох міст. Командири запевняють, що загроз життю будь-кого з сімох постраждалих немає, йдеться в сюжеті ТСН. Новину передають Патріоти України.

Чотирьох госпіталізували до Рівненського військового шпиталю. Двох із пораненнями очей доправили до Києва. Іще один резервіст опинився у Львівському шпиталі. Як вдалося з'ясувати, у нього поранення стегна, ноги й осколок в оці. "Один переведений у військово-клінічний госпіталь північно-західного регіону – це місто Львів. І двоє з пораненнями ока переведені до головного військово-клінічного госпіталю міста Києва. Решта четверо військовослужбовців перебувають у нас. Їхній стан стабільний і задовільний", - повідомив старший ординатор неврологічного відділення Рівненського військового госпіталю Віктор Боярчук.

Прізвищ травмованих не розголошують. Відомо лише, що четверо з них з Волинської області. Спілкуватися з пораненими заборонили. Так само не пустили журналістів і на полігон – там працюють слідчі. "Попередньо встановлено що в час проведення занять з тактичної підготовки військовослужбовець, призваний на збори, внаслідок необережного поводження, нехтуючи вимогами командирів щодо поводження зі зброєю, грубо порушив заходи безпеки. Своїми діями створив небезпечну ситуація як для себе особисто так і для оточення", - заявив речник ОК "Захід" Анатолій Прошин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...