Вибирають Сочі: Відпочинок у Кримнаші почав "кусати" росіян

Впав попит на бронювання квитків на майбутній туристичний сезон.

Ілюстрація:novofedorovka.blogspot.com

Окупований Крим почав втрачати популярність серед російських туристів, які віддають перевагу більш розвиненій інфраструктурі Сочі. Як пише Коммерсант, продавці авіаквитків зафіксували падіння попиту до 25% на перельоти до Сімферополя з боку самостійних мандрівників, інформують Патріоти України.

За даними компанії "Зв'язковий-Тревел", в 2015 році на цей туристичний напрямок припадала половина бронювань, а зараз - не більше 35%.

За словами комерційного директора компанії Андрія Осинцева, це зниження було очікуваним.

Крім цього компанія Biletix навела свої дані, в яких йдеться про те, що продажі авіаквитків за цим напрямком на літо скоротилися на 7,5% при подорожчанні середнього чека на 23%, до 10,8 тис. руб.

Однак в компанії вважають, що ситуація може змінитися, бо ринок зараз характеризується невеликою глибиною бронювання.

Так, гендиректор туроператора "Дельфін" Сергій Ромашкін заявив, що до кінця сезону можна буде побачити сумарне зростання потоку на 20-25%. Крім того, він висловив упевненість, що Крим упреться у власний кордон зростання: на півострів приїдуть 5,8-6 млн осіб, більше регіон прийняти за літній сезон не зможе через ємність готельного фонду.

На його думку, уповільнення зростання попиту пов'язане з подорожчанням авіаквитків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...