"Виїхав на небезпечну для себе дистанцію. І чомусь загорівся" - бійці ЗСУ про згорілий танк терористів (відео)

За словами українських бійців, близько до наших позицій російські танкісти під'їжджати бояться.

Скрін відео

Проросійські бойовики методично обстрілюють найближчі до окупованої шахтарської столиці позиції ЗСУ біля шахти "Бутівка". Про це йдеться в сюжеті ICTV, передають Патріоти України.

Терористи при цьому уникають відкритого бою, маневруючи між трьома своїми позиціями.

"Танки катаються зі всіх трьох позицій, тобто з трьох сторін вони обстрілюють то сусідів, то іноді по нас прилітає", - розповідає боєць ЗСУ з позивним "Скорпіон".

Втім, за словами бійців, близько російські танкісти під'їжджати бояться.

"Він виїхав на небезпечну для себе дистанцію - десь 600 метрів. І чомусь загорівся. Так буває на війні", - розповідає боєць з позивним "Базальт" про "дивну" поломку танка бойовиків при виході на позицію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...