Викинути окупантів геть: Активіст Іслямов анонсував створення батальону для "очищення" Криму

Ленур Іслямов впевнений, що півострів повернеться до складу України та буде повністю татарським.

Ленур Іслямов. Фото: n-v.com.ua.

Ініціатор громадянської блокади Криму Ленур Іслямов заявив про формування батальйону для входу в окупований Крим. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал КотТВ.

"Мы отсюда не уйдём, мы будем формировать батальон, который будет помогать полиции, будет готовиться для входа в Крым. Потому, что это новая полиция, новая Нацгвардия, которая будет там уже внутри Крыма. Будет очищать Крым от тех сепараторов, которые там уже засели, от тех неугодных вражеских элементов, которые там останутся после освобождения Крыма. Такой у нас сценарий", - заявив Іслямов.

По его словам, крымские татары вернут оккупированный Крым в состав Украины, и это будет уже крымскотатарский Крым. "Сейчас мы к этому готовимся. Мы, зайдя в Россию, как матрица мы ее разрушим, и через Крым будет освобождение всей России, Украины в первую очередь, потом России. Через Крым будет распад России", - впевнений він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...