Виправдатися - за будь-яку ціну? Кононенко вимагає очної ставки з Абромавічусом

Нардеп також заявив, що не проти пройти перевірку на поліграфі.

Ігор Кононенко. Фото: соцмережі.

Перший заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко звернувся в Національне антикорупційне бюро України з проханням провести очну ставку з міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавічусом, який звинуватив його в корупції. Про це йдеться в клопотанні Кононенко, направленому директору НАБУ Артему Ситнику і опублікованому на сторінці депутата в Facebook, передають Патріоти України.

"Прошу провести одночасний допит мене - Ігоря Кононенка і Айвараса Абромавічуса з метою з'ясування фактів, викладених в його повідомленнях (заявах)", - зазначив він. Кононенко підкреслив, що для якнайшвидшого встановлення істини готовий всебічно сприяти слідству і навіть дати дозвіл на використання даних його особистих комунікацій з Абромавічусом і згаданими міністром економіки особами, які є в операторів мобільного зв'язку, та інших.

Перший заступник голови фракції БПП також нагадав, що закликав Абромавічуса пройти разом з ним відкрите тестування на поліграфі. "На жаль, поки що відповіді від нього немає. Хоча тестування на поліграфі не є поширеною практикою, однак у цій справі, з огляду на його значний резонанс, такий крок був би дуже доречним", - зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...