Високосний рік: Через обвал цін на нафту Росія витрачає на добу $ 1 млрд

Під удар потрапили найбагатші люди країни

Фото: rusjev.net

За останні 10 днів торгів на біржах російських олігархів втратили 11 мільярдів доларів, в той час, як вартість бареля опустилася нижче 30 доларів. Російська економіка переживає серйозну напругу, пишуть Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Роман Абрамович, який накопичив свої мільярди завдяки продажу нафти компанії "Сибнефть", втратив за цей короткий період 820 мільйонів. Металургійний олігарх Алішер Усманов почав рік, втративши 910 мільйонів доларів.

Індустріальний сектор: від сталі до видобутку корисних копалин - був в авангарді розпродажі російських цінних паперів, які протягом останніх днів стрімко втрачали свою цінність. Це стало болючим ударом для російських багатіїв.

Володимир Потанін, який став одним з найбагатших громадян Росії завдяки видобувним компаніям, втратив 1,3 мільярда доларів. А статки виконавчого директора російського газового гіганта "Новатек" Леоніда Міхельсона скоротилися на 1,5 мільярда доларів. Всього 13 найбагатших росіян, загальні статки яких склали 130 мільярдів доларів, в сумі за 10 днів зазнали втрат на 11,1 мільярдів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...