Вже не КримНаш? На півострові замальовують графіті з Путіним

Жителі окупованого Криму все частіше говорять про те, що хочуть "жити, як при Україні".

Графіті з Путіним у Криму. Фото: www.news-cloud.net.

В окупованому росіянами Криму почався процес видалення зображень російського президента Володимира Путіна, які раніше були нанесені на стінах міських будівель. Таким чином, місцеві жителі втрачають можливість споглядати зі своїх вікон зображення лідера країни-окупанта. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Одну з останніх відомих «акцій» з графіті-портретами Путіна провели комунальні служби міста Керчі, вони зафарбували зображення на стіні занедбаного літнього кінотеатру в районі міської набережної, звичайною коричневою фарбою. За останні кілька тижнів це вже третя зафарбована стіна в Керчі, де невідомими авторами раніше був зображений Путін. Тепер в центрі не залишилося жодного графіті з російським президентом. Місцеві жителі повідомляють, що є ще «білборд з Путіним» розташований в спальному районі міста. Однак його ще у вересні невідомі спотворили чорною фарбою.

Відзначимо, що останнім часом на окупованому півострові спостерігається регулярне псування портретів російського президента, розміщених в публічних місцях. Так, в Севастополі невідомі автори «осліпили Путіна», замалювавши йому очі на білборді. А в Ялті кілька портретів російського президента просто розмалювали всілякими «каляками» і нецензурними словами.

У той же час, ті кримчани, які раніше активно підтримували «руський мир» і готові були «вмерти на батьківщині - в Росії», після енергоблокади півострова дещо змінили свої погляди. Вони не тільки не забороняють комунальникам зафарбовувати портрети Путіна, але і самі починають все активніше критикувати російського президента і окупаційну владу півострова, а також все наполегливіше висловлюють бажання повернутися і «жити, як при Україні».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...