Вже у центрі шторму: Через кризу бюджетники у РФ можуть залишитися без зарплат

Якщо нічого не зміниться, то до кінця наступного року у Росії не буде ані резервів, ані можливості виплатити зарплати працівникам бюджетної сфери.
Бюджетники у РФ можуть залишитися без грошей. Фото: ЖЖ.

Без економічних реформ до кінця 2017 року у Росії може не залишитися грошей на виплату зарплат. Про це повідомила заступник міністра фінансів Росії Тетяна Нестеренко, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Якщо нічого не змінювати, то до кінця наступного року у нас не буде ні резервів, ні можливості виплатити зарплати, у нас будуть серйозні економічні проблеми. Бюджетна сфера - наш головний внутрішній виклик", - заявила Нестеренко.

На думку заступника міністра, нинішній стан економіки можна охарактеризувати як "центр шторму". "Центр шторму - це такий стан, коли все затихає. Коли все ніби тихо і благополучно, але насправді ми вже перебуваємо в цьому центрі", - повідомила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...