"Взяв камінь, а потім зверху кинув їй на голову": Нападник на дитину у Запоріжжі розповів, як добивав її (відео)

За словами зловмисника, він вирішив зімітувати зґвалтування, а потім добити дитину, тому що злякався, що вона його впізнає.

29-річний чоловік жорстоко вбив дівчинку. Фото: скріншот з відео.

Шокуючі свідчення нападника на 12-річну дівчинку на Запоріжжі, який хотів, але не зміг її зґвалтувати, оприлюднила поліція. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео на сторінці ГУ Нацполіції у "Фейсбуці".

Чоловік, що працює на будівництві поруч із клубом верхової їзди у селі Верхня Хортиця під Запоріжжям, яку відвідувала дванадцятирічна Єва, побачив дівчинку, коли та, начебто, шукала своїх подруг в районі пасовища.

"Вона почала спускатися, я пішов поруч із нею, підтримував її спочатку за руку, аби вона не впала. Потім… взяв її за попку. Думав, що потім, якщо… Просто я не можу нікого мати (в сенсі статевих стосунків - ред.), тому що в мене проблеми. Я ж її за руку тримав, вона почала вириватися, вирвалася, зробила три кроки і впала, вдарилася головою", - розповів 29-річний затриманий свою версію того, що відбулося.

Після цього, за словами зловмисника, він вирішив зімітувати зґвалтування, а потім добити дитину, тому що злякався, що вона його впізнає. "Підтягнув її до дерева, не знав на той момент, що робити. Думав зімітую, що її хтось хотів зґвалтувати… я одну штанину з неї зняв… Потім повертаю голову, а там камінь у крові лежить, і в неї з голови кров тече. Взяв цей камінь… спочатку на нього дивився. А потім зверху кинув їй на голову його", - повідомив чоловік.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...