"И дело даже не в политике. Дело в том, что страна – Российская Федерация - исчерпала себя как проект": Голишев про те, чому режим Путіна приречений

Сьогодні неможливо оцінити терміни, коли "управлінський колапс" призведе до повного краху РФ, як держави, вважає аналітик.

Ілюстрація:www.youtube.com

Інерція всієї країни і небажання щось змінювати - головний секрет виживання режиму президента Росії Володимира Путіна. Проте, "моторошний завтрашній день" країни невблаганно наближається. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

"Завтра країна опиниться в ситуації цілковитого банкрутства, повних неплатежів, силовики не отримають свою зарплату, пенсії не підуть з Москви в регіони. І зовсім незрозуміло, як управляти країною, якщо силовики почнуть відмовлятися застосовувати насильство по відношенню до народу. Моторошний завтрашній день для людей, які перебувають в Кремлі, очевидний", - сказав він.

"І справа навіть не в політиці. Справа в тому, що країна - Російська Федерація - вичерпала себе як проект. В даний момент вона нерентабельна, безглузда і є тягарем для всіх, з кого вона складається. Цей проект неминуче повинен бути закритий", - переконаний Голишев.

У той же час експерт переконаний: сьогодні неможливо оцінити терміни, коли "управлінський колапс" призведе до повного краху держави. "Термін ніхто не може назвати. Існують певні спускові механізми, які можуть спрацювати в якийсь критичний момент, в якомусь місці. Передбачати дуже складно, тому що в інерції зацікавлені всі. Ніхто не готовий брати на себе відповідальність, ніхто не готовий заглядати в завтрашній день", - пояснив Голишев.

За його словами, сьогодні в Росії "все зацікавлені в тому, щоб, як в "Алісі в країні чудес", просто пересідати з місця на місце, пити таку чашку чаю і їсти наступне тістечко. І так до нескінченності. Ця зацікавленість всієї країни в інерції і є головною силою Кремля зараз. Ніхто не хоче, щоб щось змінювалося, тому що всі зміни до гіршого".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...