"И Путин Великий нам путь озарил": Уперше з царських часів росіяни стали заробляти менше китайців

За даними експертів Вищої школи економіки, середня зарплата в РФ з 2011 року знизилася майже на 30%.

Китайці живуть вже краще, ніж росіяни. Фото: rupor.sampo.ru.

Зарплати російських громадян вперше з царських часів у доларовому вираженні стали нижче китайських. Як пише видання “Прайм”, це відбувається на тлі наймасштабнішої з 1998 року кризи, обвалу рубля, а також зниження реальних доходів населення протягом двох останніх років. Новину передають Патріоти України.

За даними експертів Вищої школи економіки, середня зарплата в РФ з 2011 року знизилася майже на 30% – до 558 доларів. У доларовому вираженні це вдвічі нижче ряду колишніх соціалістичних країн Центральної та Східної Європи.

Як наголошується в повідомленні, наприклад в Китаї на кінець 2015 року середня зарплата дорівнювала 740 доларам на місяць за тодішнім курсом. Користувачі соцмереж не упустили можливості поглянути на цей факт з іронічною боку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...