"Игра на выбывание": Тепер Плотницькому заважає "голова Ради міністрів ЛНР"

Плотницький доповів російському заступнику міністра Назарову про "саботаж" і в черговий раз звернувся з проханням дозволити звільнити Козлова з його посади.

Ігор Плотницький. Фото: korupciya.com.

На окупованій території Луганської області розгорається конфлікт між ватажком самопроголошеної "ЛНР" Ігорем Плотницьким і так званим "головою ради міністрів ЛНР" Сергієм Козловим. Зокрема, про інцидент пише на своїй сторінці в соцмережі нардеп, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Плотницький звинуватив Козлова в блокуванні прийняття рішень "ради міністрів ЛНР" щодо врегулювання фінансових взаємовідносин з постачальником електроенергії "ЛНР". Раніше, у період з 20 по 23 вересня ц. р. С. Курченко (власник групи "СЕПЕК", яка постачає енергоресурси "ЛНР") погодив з заступником міністра економічного розвитку РФ С. Назаровим питання переведення з рахунків ТОВ "Луганська енергетична компанія" (голова - Р. Остапушенко) на рахунки структури, підконтрольній С. Курченко, 65 млн. рос. рублів", - пише Тимчук.

"Разом з тим, Остапушенко відмовилася виконувати зазначене доручення через відсутність правових підстав" для здійснення зазначеної фінансової операції, а після спроб Плотницького натиснути на неї, написала заяву про звільнення за власним бажанням. У зв'язку з цим, Плотницький намагався змусити Козлова прийняти рішення "ради міністрів ЛНР" щодо перерахунку вищевказаної суми, але останній відмовився виконувати вказівку", - пояснює Тимчук.

Нардеп додав: "Плотницький доповів російському заступнику міністра Назарову про "саботаж" і в черговий раз звернувся з проханням дозволити звільнити Козлова з його посади. Враховуючи особисту фінансову зацікавленість Назарова та Плотницького у прийнятті цього рішення (у вигляді відсотка "відкату" від Курченка), очікується, що найближчим часом російські куратори узгодять звільнення Козлова з посади".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...