"Их нравы": Москвича до смерті згвалтували морквиною його ж друзі

За життя потерпілий активно тероризував свою сім'ю - дружину і 12-річного сина.

Росіяни використали моркву не з харчовими цілями. Фото: vidomosti-ua.com.

Життя 41-річного жителя російської столиці Андрія К. обірвалося безглуздим і одночасно страшним чином: він помер після жорстокого зґвалтування 30-сантиметровою морквиною. Виною всьому стала його пристрасть до сімейних дебошів і не дуже вірний вибір друзів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Московський комсомолець.

Як розповів журналістам Свалявський міжрайонний прокурор Олександр Рибак, за життя потерпілий активно тероризував свою сім'ю - дружину і 12-річного сина. В один прекрасний момент терпіння дружини лопнуло, і вона зателефонувала друзям чоловіка зі слізним проханням вплинути на поведінку дебошира. Друзі не змусили довго на себе чекати і з'явилися до сімейства в гості.

28-річний Михайло та 26-річний Олександр спочатку просто мирно розмовляли з главою сімейства - як це водиться у росіян, за чаркою горілки. Однак після чергової спустошеної пляшки вони вирішили перейти до більш радикальних заходів: жорстоко побили господаря, звинувачуючи його в знущаннях над дружиною і дитиною.

Цього гостям здалося мало. Вони зв'язали Андрія по руках і ногах і вирішили зґвалтувати 30-сантиметровою морквиною, яку він, в силу своїх більш ніж мізерних фінансових можливостей, придбав до візиту друзів в якості закуски до горілки. Коренеплід явно не припав до розміру: в процесі садистських забав чоловік помер.

Незабаром після цього обох "вихователів" затримали співробітники поліції. Відпиратися вони не стали і відразу дали свідчення. Як згодом встановила судово-медична експертиза, смерть чоловіка настала від "важких проникаючих поранень внутрішніх органів живота і малого тазу". У Савелівській міжрайонній прокуратурі спочатку порушили справу за частиною 4 статті 111 Кримінального кодексу Російської Федерації - "Заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності смерть людини". Однак після того, як правоохоронці дізналися про всі обставини справи, їм довелося інкримінувати обвинуваченим ще й статтю 132 - "Насильницькі дії сексуального характеру".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...