З 9 травня вас, новітні фашисти: Сирійські повстанці показали як нищать найсучасніші російські танки (відео)

Бронетехніка, ідентифікована як Т-90, була знищена в районі населеного пункту, розташованого на південь від Алеппо.

Скрін відео

В Мережі з'явилося відео знищення сирійськими повстанцями російського танка, що знаходився на озброєнні армії режиму Башара Асада. Відповідний ролик був опублікований на відеохрстингу YouTube сирійською опозицією, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється, бронетехніка, ідентифікована як Т-90, була знищена в районі населеного пункту, розташованого на південь від Алеппо.

На опублікованих кадрах видно, що постріл був зроблений за допомогою американського протитанкового ракетного комплексу TOW.

Раніше, в лютому 2016 року повстанці опублікували відео знищення танку Т-90, оснащеного системою активного захисту від керованих боєприпасів Штора. Тоді бронетехніка російського виробництва була також знищена ПТРК TOW.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...