З ампутованими кінцівками: У "ДНР" повернули терористку, яку помилував Порошенко, - Геращенко

Тепер, за словами віце-спікера, терористи повинні видати Україні полоненого українського військового.

Ірина Геращенко. Фото:Єдність

На окуповану територію сходу України повернули помилувану президентом Порошенком терористку, яка зробила серйозний злочин. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook перший віце-спікер парламенту, учасниця переговорів в Мінську Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"Як щойно проінформували офіс президента і мене представники СБУ, на КПВВ "Майорськ" відбулася передача жінки, напередодні помилуваної президентом для продовження процесу звільнення заручників", - розповіла вона.

За словами Геращенко, ця жінка звернулася до президента з проханням про помилування і повністю визнала свою провину.

"Вона отримала важкі каліцтва під час вчинення злочину, у неї ампутовані кінцівки і є немовля. Президент пішов на гуманітарний крок помилування - заради звільнення наших заручників", - підкреслила нардеп.

Тепер, каже Геращенко, терористи повинні видати Україні полоненого військового.

"У найближчі дні ми чекаємо, відповідно до досягнутої в рамках роботи гуманітарної мінської групи домовленості, передачі українській стороні нашого військового. Сорі, сьогодні більше ніяких деталей і прізвищ", - написала вона.

Київ працює над тим, щоб чергова хвиля звільнення заручників відбулася якомога швидше, додала парламентар.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...