З дистанції втекло більше сотні спортсменів: Російські бігуни злякалися допінг-тесту

Усю дистанцію подолали тільки п'ятеро жінок та семеро чоловіків, всі інші раптово знялися з забігу за кілька хвилин до старту.

Вживати допінг - це скрепна традиція? Ілюстрація: Газета.ру.

Усього 12 зі 150 учасників зимового легкоатлетичного туру Всеросійської федерації легкої атлетики "Оренбурзька миля" на призи губернатора області добігли до фінішу. Інші 138 не вийшли на дистанцію. А причиною такого розвитку подій став несподіваний візит на спортивні змагання допінг-офіцерів, повідомляють місцеві ЗМІ. Новину передають Патріоти України.

Контролери збиралися перевірити бігунів на предмет вживання заборонених стимулюючих препаратів, аби показати кращий результат. Причому про їх приїзд спортсмени дізналися в останній момент завдяки випадковому витоку інформації.

Усю дистанцію подолали тільки п'ятеро жінок та семеро чоловіків, всі інші раптово знялися з забігу за кілька хвилин до старту. Тепер виконавчому директору ВФЛА Олександру Паркіну доручено за допомогою відповідних органів з'ясувати причину масового зняття спортсменів зі змагань через можливий допінг-контроль. Як відомо, через скандал з вживанням стимулюючих препаратів російські легкоатлети не змогли потрапити в минулому році на літню Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...