З параду на війну: Журналісти розповіли про нового Героя України (відео)

Герою України вдалося побути зі своєю коханою дружиною тільки п'ять годин вночі. Нагороду Героя України та почесну форму він залишив дома й відправився в зону АТО, заявивши, що не може кинути своїх хлопців.

Валерій Чибінєєв. Фото: asn.in.ua.

Українські журналісти зробили зворушливий сюжет про родину бійця АТО Валерія Чибінєєва, який в День Незалежності отримав зірку Героя України з рук президента України Петра Порошенка, після чого відправився на фронт. Відеосюжет ТСН опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

У ньому говориться, що Герою України вдалося побути зі своєю коханою дружиною тільки п'ять годин вночі. Нагороду Героя України та почесну форму він залишив дома й відправився в зону АТО, заявивши, що не може кинути своїх хлопців. Дружина Валерія Чибінєєва розповіла, що її чоловік дуже скромна людина. Також вона повідомила, що він робив їй пропозицію, стоячи на колінах. Вони одружилися в грудні 2014 року.

Нагадаємо, Валерій Чибінєєв — командир роти снайперів 79 бригади. Він виріс у дитбудинку. Воює на Донбасі з самого початку АТО, його позивний Каракурт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...