З пострілами та божевільними перегонами: Російські прикордонники переслідували українське сало

Затримані прикордонниками громадяни намагалися ввезти в Росію з території України 500 кілограмів сала, розфасованого в 21 коробку.

На російському кордоні. Фото: Укрінформ.

Прикордонники Росії відкрили вогонь по автомобілях, в яких знаходилися громадяни, які намагалися ввезти з України продукти харчування вагою близько 500 кг. Про це повідомив РИА "Новости" представник прес-служби прикордонного управління ФСБ по Ростовській області, передають Патріоти України.

"На краю Донецька (Росія) співробітниками ПУ ФСБ Росії по Ростовській області затримано двох громадян Росії, які здійснили спробу на автомобілях марки УАЗ "Патріот" без державних реєстраційних номерів ввезти на територію Росії в обхід встановлених пунктів пропуску продуктів харчування загальною вагою близько 500 кілограмів. Прикордонникам довелося застосувати зброю. Один з порушників отримав дотичне поранення гомілки лівої ноги, йому надана необхідна медична допомога", - пояснив співрозмовник агентства.

Він додав, що під час затримання контрабандисти не виконали законні вимоги наряду, що несе службу з охорони державного кордону. Повідомляють, що громадяни Росії створили загрозу життю і здоров'ю прикордонників, небезпечно маневруючи на автомобілях в спробі сховатися від співробітників прикордонної служби. За інформацією джерела агентства в правоохоронних органах регіону, затримані намагалися ввезти в Росію з території України 500 кілограмів сала, розфасованого в 21 коробку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...