З прапорами різних сотень Самооборони Майдану: У Києві вшановують загиблих Героїв Небесної Сотні (відеотрансляція)

Згідно з указом президента Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні, 20 лютого в Україні, відзначається День Героїв Небесної сотні.

Євромайдан. Фото: ZN.ua.

У суботу, 18 лютого, о 10:30 почалася пам’ятна хода із вшанування загиблих на Майдані Героїв Небесної Сотні. Учасники почали ходу від Українського дому до вулиці Інститутської, передають Патріоти України із посиланням на Громадське.

До ходи приєдналися близько 200 осіб. Люди приходять на Майдан з прапорами різних сотень Самооборони Майдану. Протягом 18-22 лютого у Києві відбудеться низка масових заходів, на період проведення яких у місті підвищено рівень терористичної загрози.

Згідно з указом президента Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні, 20 лютого в Україні, відзначається День Героїв Небесної сотні. У День Героїв Небесної Сотні правопорядок у столиці буде забезпечувати більше шести тисяч правоохоронців, в число яких увійдуть співробітники поліції, Національної гвардії і ДСНС.

Заявки на проведення акцій у Києві з нагоди дня пам'яті Героїв Небесної Сотні подали 13 організацій. Нагадаємо, 18 лютого 2014 року в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. У період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули більше ста осіб, кілька десятків зникли безвісти, більше тисячі дістали поранень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...