З Росії на окупований Донбас прибули вантажівки з кавказцями - Тимчук

Колона вантажних автомобілів з живою силою близько 450 осіб пройшла в напрямку Донецька через Сніжне.

Ілюстрація:http://zaxid.net/

З боку кордону з Російською Федерацією в напрямку Донецька українські військовослужбовці зафіксували прибуття колони вантажних автомобілів з живою силою. Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Як пише Тимчук, весь особовий склад - вихідці з Кавказу.

"З боку кордону з РФ по трасі Н-21 в напрямку Донецька через Сніжне пройшла колона вантажних автомобілів з живою силою (всього близько 450 осіб). Весь особовий склад - кавказці", - написав нардеп.

Крім того, в "ДНР" проводиться цілий комплекс заходів з підвищення боєготовності бойовиків.

"Командири частин і підрозділів "1-го АК ДНР" у другому ешелоні і в тилу отримали конверти зі заздалегідь прописаними «завданнями» по діях на лінії фронту, які слід розкривати за командою керівництва "1-го АК ДНР", – йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...