З російського "воєнторгу": Заборонена "Мінськом" військова техніка з параду ОРДЛО відправилася на передову - розвідка

Військова техніка за розпорядженням російського окупаційного командування й далі здійснюватиме провокаційні обстріли мирного населення та підрозділів сил АТО.

Парад перемоги в ОРДЛО. Ілюстрація:Кореспондент

В окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) наростає невдоволення населення, а військову техніку з параду 9 травня бойовики перекинули на передову. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"За розпорядженням російського окупаційного командування заборонена Мінськими домовленостями військова техніка російського “воєнторгу”, яка була задіяна під час параду (9 травня цього року) на окремих територіях Донецької та Луганської областей, направлена на передові позиції з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ для здійснення подальших провокаційних обстрілів мирного населення та підрозділів сил АТО", – ідеться в повідомленні.

У розвідці додали, що населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей невдоволене діяльністю "органів виконавчої та законодавчої влади" бойовиків, що проявилось у зростанні напередодні "днів республік" кількості випадків висунення публічних претензій до керівництва бойовиків, зокрема з боку лояльних до них представників бізнесу та громадських організацій.

За даними ГУР, керівників різних рівнів "звинувачують у використанні своїх посад тільки з метою власного збагачення та нехтуванні проблемами простих людей".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...