З такими доходами і траншів МВФ не потрібно: У мережі висміяли декларації чиновників (фото)

Українці вражені активами "слуг народу".

Ілюстрація:www.rbc.ua

Соцмережі відреагували на опубліковані декларації про доходи та майно народних депутатів і чиновників України. Зокрема користувачі висміюють колекції годин, картин, ікон і книг, що належать політикам, а також дивуються, навіщо, з огляду на такі суми доходів чиновників, Україні необхідний транш МВФ. Про це пишуть Коментарі, зазначають Патріоти України.

Користувачі пишуть (орфографія і пунктуація збережені авторські):

"Депутаты и чиновники имитировали честность так же, как сейчас люди имитируют удивление от их деклараций. Какая неожиданность. Когда голосовали никто и не догадывался. Следующим шагом должен стать тест на наркотики. И все снова будут удивлены..."

"А где-то в Ростове, Янукович просматривая е-декларации рыдает над упущенной прибылью, впервые понимая, как его "кидали" на десятине подчиненные"

"По предварительным прикидкам, только наличной валюты у чиновников и депутатов, которые заполнили е-декларации, хватит на то, чтобы погасить 80% кредитов Украины. Оставшиеся 20% - можно погасить, реализовав их наручные часы"

"Представляю, как вытягиваются лица у представителей МВФ, когда они сейчас читают декларации наших чиновников и депутатов. Теперь они понимают, как глупо выглядят, шантажируя нас задержкой транша. Да у нас депутаты друг другу вообще без процентов занимают больше, чем ваш хваленый транш. Плачьте и учитесь"

Також в Мережі публікують різні картинки на тему проведеної кампанії з декларування доходів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...