За антитероризм - "незадовільно": Литва провалила навчання з "диверсантами" за кримським сценарієм (відео)

За результатами невдалих навчань усі керівники оперативних служб були викликані "на килим" до міністра внутрішніх справ.

Військові навчання у Литві. Фото:www.rbc.ua

Силові структури Литви не змогли протистояти оголошенню на території країни "народної республіки" диверсантами, які проникли через кордони. Про це свідчать результати навчань, проведених владою Литви, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Настоящее время.

Раптові навчання в прикордонному районі Литви мали продемонструвати, що країна готова відбити атаку "зелених чоловічків" за кримським сценарієм, за яким навесні 2014 року Росія анексувала в України Крим.

Про майбутню "диверсію" знали тільки вищі посадові особи, рядових поліцейських і прикордонників попередили лише після того, як "диверсанти" вже проникли на територію Литви.

Одна з груп "диверсантів" майже без перешкод з боку правоохоронних органів зайняла поліцейську дільницю у місті Шальчінінкай. Десять поліцейських були "вбиті", ще стільки ж - взяті в "полон". Не минуло й доби, як диверсанти змогли привселюдно оголосити про створення незалежної від Литви "Шальчінінської народної республіки".

Належним чином не спрацювали не тільки силові структури, які виявилися не готові до вторгнення, але навіть цивільний центр єдиної допомоги "112", оператори якого, приймаючи дзвінки людей, які цікавилися появою на вулицях озброєних людей без розпізнавальних знаків, не вважали за потрібне передавати інформацію далі.

За результатами невдалих навчань усі керівники оперативних служб були викликані на килим міністра внутрішніх справ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...