За брехню про Одеську митницю: Саакашвілі дав публічного ляпаса Яценюку

Губернатор Одещини відверто назвав голову уряду шахраєм.

Арсеній Яценюк "отримав своє". Фото: соцмережі.

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі заявив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк грає в наперстки з українцями. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Прем'єр-міністр продовжує грати в наперстки з українським народом. Сьогодні він звинуватив Одеську митницю в тому, що вона не перевиконала план по наповненню бюджету і через це не буде збудована дорога Одеса-Рені. Факт: у січні Одеська митниця перевиконала план митних надходжень на 123,8 млн. грн., або на 126%. З них половина (61,9 млн. грн.) піде на будівництво доріг Одеської області", - повідомив Саакашвілі.

"Ще один факт: перед приходом Юлії Марушевськоі на посаду голови Одеської митниці план різко підняли з 953,8 млн. до 1228,4 млн. грн., при цьому позбавивши митницю надходжень від енергетики, які в середньому приносили дохід в 370 млн гривень.
Одеська митниця першою в Україні відмовилася від так званих «майданчиків» та інших тіньових схем, вигнавши контрабандистів і хабарників, які були левовою часткою від загального числа імпортерів і тим не менше ми зуміли виконати навіть цей завищений план, але Прем'єр-міністр чомусь цього не знає, чи воліє обманювати народ України", - підкреслив губернатор Одещини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...