За гроші Москви? ІДІЛ використовує російську мову в якості "другої державної" (фото)

Місцеві жителі у Сирії кажуть, що багато терористів використовували російську мову, як основну під час спілкування.

Знайдений документ. Фото:http://rusjev.net/

Російським журналістам вдалося знайти фрагмент документа бойовиків на блокпосту біля міста Аш-Шаддаді, де є записи російською мовою. Про це пише Lifenews, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що "шапка" офіційного документу зроблена російською та арабською мовами, всередині - зображення символу ІДІЛ - чорного прапора. Місцеві жителі кажуть, що багато терористів використовували російську мову, як основну під час спілкування. Знайдений документ, ймовірно, належав загону "Дауд".

Раніше ЗМІ вдалося знайти дорожні вказівники ІДІЛовців, де також використовувалася російська мова. Зокрема, провінцію Дейр-ез-Зор терористи називали "Вілаят Хаєр" (область добра - ред.). Часто на таких знаках можна знайти багато граматичних помилок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...