За кілька років процес стане незворотнім: Китайці успішно колонізують Росію - глава Інституту стратегічних оцінок

Незабаром РФ перетвориться на звичайний ринок збуту дешевої китайської продукції.

Китай може колонізувати Росію. Фото google.com

Павло Гайдуцький, глава Інституту стратегічних оцінок при фонді Леоніда Кучми, вважає, що скоро Китай зможе колонізувати Росію. Гайдуцький заявив, що РФ стане сировинним придатком Китая, і про це свідчать деякі факти, наприклад, структурні деформації, які склалися у зовнішньополітичній діяльності Китаю й Росії, передають Патріоти України з посиланням на REPLYUA.

Через декілька років РФ стане великим ринком зі збуту дешевої китайської продукції, впевнений експерт, і він наводить цифри. За 18 років, до 2014 року, Китай збільшив імпорт із РФ в десять разів, але експорт Китаю в Росію виріс у 50 разів, и ще декілька років тому сальдо торгівлі було позитивним, а з 2011 року спостерігають негативну динаміку.

На думку Гайдуцкого, торгівля між Китаєм і Росією дуже непередбачувана, оскільки з боку Китая жодних санкцій проти РФ не було, на відміну від ЄС, проте в період з 2014 по 2016 роки обсяги торгівлі між КИтаєм і Росією також скоротилися, як і між ЄС і РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...